Copyright © 2016 Green Animalcare. De inhoud en foto's van deze website zijn beschermd op grond van de auteurswet. Het (gedeeltelijk) overnemen van teksten en/of foto's van deze website is alleen toegestaan na uitdrukkelijke toestemming van Green Animalcare.


Volg ons


Green Animalcare

Gaardedreef 32
2723 AH Zoetermeer

+31 637319221

info@green-animalcare.nlContact

Adres


Telefoon

Email  

Algemene voorwaarden

Home Wie ben ik Diensten Tarieven Greenews Contact
Individuele uitlaatservice en gedragdsondersteuning voor honden

Voor wie

In welke gevallen is individuele uitlaatservice erg geschikt


Intakegesprek

Als u gebruik wilt maken van individuele uitlaatservice vindt er eerst een intakegesprek plaats. Dit gesprek is bedoeld om elkaar en de hond te leren kennen, afspraken te maken en de papieren in te vullen. Het is altijd makkelijk als u het paspoort van de hond bij de hand houdt en alvast nadenkt over eventuele bijzonderheden. Tijdens het intakegesprek wordt er een vragenlijst over de hond ingevuld bijvoorbeeld of hij/zij goed met andere honden om kan gaan, los kan/mag lopen, mag zwemmen en andere bijzonderheden die van toepassing kunnen zijn op uw hond.


U kunt zelf aangeven voor hoeveel dagen in de week u uitlaatservice nodig heeft maar het kan natuurlijk ook zijn dat dit alleen af en toe een dag nodig is. Dit is uiteraard ook mogelijk, maar wel nadat er een intakegesprek heeft plaatsgevonden. U kunt aangeven van welk (maand)abonnement u gebruik wilt maken of van losse wandelingen. Naast losse wandelingen zijn er diverse (maand) abonnementen waaruit u een keus kan maken.


Nadat het intakegesprek heeft plaatsgevonden wordt de hond op de afgesproken dag opgehaald voor een individuele wandeling. Deze wandeling vindt altijd vanuit huis plaats. Een eigen 2e hond kan natuurlijk ook altijd mee, tegen een gereduceerd tarief.


Gedragsondersteuning

Ondervindt  u problemen met het gedrag van uw hond tijdens het wandelen dan kan hiervoor een gedragsondersteunend plan gemaakt worden. Tijdens de individuele wandeling wordt dan extra aandacht besteed aan deze problemen.

Om goed aan te kunnen geven welk gedrag u als een probleem ervaart kunt u een keer meegaan met de individuele wandeling. Op deze manier ontstaat er een goed beeld  welk gedrag van uw hond verbeterd kan worden.

Als u alleen graag zou willen dat uw hond de basiscommando's goed beheerst of voortaan goed los kan lopen kan hier natuurlijk ook op getraind worden. Ook erg praktisch als u een pup heeft en u zelf wat minder tijd heeft om met uw dier te gaan trainen.