Copyright © 2016 Green Animalcare. De inhoud en foto's van deze website zijn beschermd op grond van de auteurswet. Het (gedeeltelijk) overnemen van teksten en/of foto's van deze website is alleen toegestaan na uitdrukkelijke toestemming van Green Animalcare.


Volg ons


Green Animalcare

Gaardedreef 32
2723 AH Zoetermeer

+31 637319221

info@green-animalcare.nlContact

Adres


Telefoon

Email  

Algemene voorwaarden

Home Wie ben ik Diensten Tarieven Greenews Contact
Happy Animals

“Bedankt voor de goede zorgen. Het is leuk om te zien hoe blij Sjef is als je hem komt ophalen


Lieve groetjes van Sjef en zijn baasjes”

“We zijn al twee jaar ontzettend blij met Green Animalecare als individuele uitlaatservice voor onze lieve, eigenwijze beagle Paco. Nadat die twee keer uit een groeps-uitlaatservice is gezet omdat hij wegliep, jaagt op alles wat beweegt en Oost-Indisch doof is zaten we even met onze handen in het haar. Gelukkig kregen we veel steun en tips van Alexander van uitlaatservice Hond uit de Beste en heeft hij ons in contact gebracht met Lisette Swinkels.


Lisette is een spontane, gezellige meid met liefde voor de dieren en heeft veel kennis over het gedrag van o.a. honden. Ons eerste kennismaking was dan ook gelijk vertrouwd. Paco is gek op Lisette. Ze is ontzettend lief voor onze hond en heeft erg veel geduld met hem, hij is nou eenmaal niet de makkelijkste. Soms als we omhoog zitten mag hij ook een nachtje blijven slapen bij haar en speelt dan heel de dag met z'n kameraad Viper. We kunnen de diensten van Green Animalcare dan ook van harte aanbevelen!


Groetjes,  Maaike, Ivo & Paco”